A Pleasure is pretty visszahozza a köztudatba a kétujjas kesztyűket, sőt, színes és vagány dizájnjaival bebizonyítja, hogy mennyire menő darabokról van szó.

hirdetés

A legtöbben még gyerekkorunkból dédelgetünk emlékeket a kétujjas kesztyűkről, melyek szuper kiegészítők voltak hógolyózáshoz és szánkózáshoz. Ám nemcsak a praktikusságuk és a szép emlékek miatt lehet szeretni ezeket a kreációkat, melyeket Kovács Adri, a Pleasure is pretty tervezője egészen új szintre emelt.

A magyar márka megalakulása óta hűen követi a nyolcvanas-kilencvenes évek inspirációs vonalát, vagyis távolról sem a most aktuális trendek pumpálják a tervező elkötelezett szenvedélyét a színes és fényes anyagok, valamint a bohókás formavilág iránt. Kovács Adri különleges ékszereivel, táskáival és egyéb kiegészítőivel újrafogalmazta a nyolcvanas évtizedek popkultúráját, így a keze alól kikerülő termékek egyszerre retrók és modernek.

A formabontó anyagválasztás, valamint a vagány, friss dizájn kiemeli a Pleasure is pretty kétujjas kesztyűit a múlt emlékeiből, és valami egészen új életérzést kapcsol hozzájuk. Vidámak, színesek, egyediek, és nemcsak melegen tartják a kacsókat, hanem tökéletesen elűzik a szeszélyes téli időjárásból fakadó fásult és fáradt egyhangúságot.

 

Kovács Adri a kétujjas kesztyűkről: – Hordok ilyet, és azért szeretem, mert ez a fajta kesztyű a legmelegebb, és, mert a gyerekkori hógolyózásokat és hóemberépítéseket juttatja eszembe. Azért is kezdtem el ilyen kesztyűket gyártani, mert jelenleg nincs túl nagy választék belőlük, pedig a funkción kívül tök jól feldobja az öltözéket, ha jó mintát, illetve árnyalatot tudunk választani belőle.

A Pleasure is pretty kesztyűivel a Lollipop Factory Budapest üzletében, a Király utca 24. szám alatt találkozhatsz, január 30-ától.

Képek: Pleasure is pretty.

  • Megosztás:
hirdetés