A patchwork szó hallatán eddig neked is csak a foltvarrással készült, rusztikus ágytakarók jutottak eszedbe? Ez most garantáltan megváltozik, mert ez a minta a divat új kedvence!


A nagymama párnájáról és ágytakarójáról egészen messze vándorolt a patchwork-dizájn, és elérte, hogy főszerepet kapjon az őszi divatban.

A legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a foltokból összevarrt ruhákat lehet sikkesen, vagy éppen ultramenőn viselni. Ám rengeteg street fashion-fotó bizonyítja, hogy bizony elég sokrétűen értelmezhető az új trend.

Patchwork trend

Bár nem minden patchwork stílusú ruha készül konkrétan a foltvarrás technikájával, az őszi divatban megjelenő minták többsége ugyanazt a káoszelméletet követi.

A sokféle anyagdarabból összevarrt farmerek őrülete duzzadt a legnagyobbra, szinte mindenhol foltrátétekkel díszített, többszínű, többanyagú darabokba lehet botlani. Szintén népszerűek a patchwork mintázatú miniszoknyák, melyek a legtöbb divatbloggert levették a lábáról. Mutatjuk, mi minden sülhet ki ebből a kaotikus trendből!

  • Megosztás:
hirdetés