Az overál vagy kezeslábas nagyon divatos, és a nyár az az évszak, amikor sokan érzik úgy, hogy ideje beszerezni egy ilyet.

Mielőtt azonban vásárlásra adod a fejed, figyelmeztetünk a leggyakoribb hibákra, melyeket eme kényes ruhadarab megvásárlásakor a legtöbb nő elkövet – te ne tedd!

Olyat választasz, amit nehéz levenni

Bármennyire is jól áll rajtad a felpróbált darab, ha nehézkes a fel- és levétele, biztos, hogy nem fogod szeretni, ami ahhoz vezet, hogy, ha meg is veszed, csak a helyet foglalja majd a szekrényben. Ne csak arra gondolj, hogy otthon talán akad, aki segít belebújni vagy megszabadulni tőle: jusson eszedbe, hogy ha nyilvános helyen vagy a munkában ki kell menned a mosdóba, nem lesz könnyű dolgod.

Túl feltűnő darabot választasz

Az overál már önmagában is kiléptet a komfortzónádból a fazonja miatt, ezért nincs rá szükség, hogy nagyon feltűnő színű vagy mintájú darabot válassz. Hacsak nem az extrém öltözködés a védjegyed, nem fogod jól érezni magad egy olyan kezeslábasban, ami neonszínű, vagy olyan hivalkodó állatminta van rajta, hogy egy kilométerről is kivehető. Inkább keresd a kedvenc színeidet és valamilyen visszafogott mintát, amiről tudod, hogy jól áll neked.

Nem sétálsz benne egy kört

Gyere ki a próbafülkéből az overálban, és sétálj benne egy kicsit! Mivel ezek általában lenge anyagból készültek, nem simulnak a testre, és nem szorosak, más érzetük lesz, mint egy farmernak vagy egy hétköznapi nadrágnak. Ha nem érzed magad komfortosan járás közben már az üzletben sem, az utcán még kevésbé lesz kényelmes.

  • Megosztás:
hirdetés