Andrew GN szingapúri születésű, de Párizsban dolgozó tervezőről már sokat írtunk a Retikül.hu oldalain, hiszen csodálatos, nőies ruhái ámulatba ejtőek. Ruhái nem meglepőek, de szabásai nagyon ötletesek, a hímzést, mintákat mesterien alkalmazza, idén azonban valami mással készült az őszre.

Robotok és áttetsző muszlin

Andrew GN eddig kimaradt a minél többet mutató ruhák trendjéből, de idén őszre ő is tervezett egy ilyen darabot, ami elég rafináltra sikeredett, mert középen nem áttetsző textilt használt. A nőies, lenge anyagokat robotok kompenzálják, ami nagyon meglepő tőle, és könnyen el tudjuk képzelni, hogy jövő őszre már a fast fashion márkák is ilyesmivel készülnek.

A kabátok derékhangsúlyosak és nőiesek, van, amelyik katonai kabátot idéz, de mindegyiken ott van egy jelzésértékű peplum, ami ebben a formában nem zavaró, és nem kövérít.

A kollekcióban sok a mélyen dekoltált darab, illetve az olyan is, ahol a varrás és redőzés a köldök felé mutat, így karcsúsítva a derekat, valamint homokóra-alkatot varázsolva mindenkinek.

  • Megosztás:
hirdetés