Nőies cipők terén roppant változatos az idei kínálat: az oszlop-, a törpe-, a kocka- és a tűsarok is divatosnak számít a szezonban.

A magas sarkú cipőkre általában nem a kényelem, hanem a nőiesség jegyében esik a választás, ám idén a hordhatósági szempont is prioritást élvezhet a cipővásárlás során. Az égimeszelő topánok mellett ugyanis megjelentek a palettán a nagyobb stabilitást nyújtó, tömör sarkú kreációk, de ugyanígy a hetvenes éveket idéző oszlopsarkak és a kétezres évek elején már nagy sikert aratott törpesarkak is simán felveszik a versenyt a tűhegyes sarokcsodákkal.

A különleges, formatervezett darabok már nemcsak a nagyobb divatházak méregdrága kollekcióiban fordulnak elő, hanem a kiskereskedelmi üzletek kínálatába is beszivárogtak, méghozzá elérhető áron. A legmenőbb őszi divatjegyek gondoskodnak arról, hogy a cipő az öltözék stílusesszenciája legyen, mely élénk színével vagy feltűnő mintázatával akár az egész megjelenést uralhatja.

Amíg tart a jó idő, a nyitott lábbeliktől sem kell elbúcsúzni, de már az ősziesebb bokacipőkkel is lehet kacérkodni. Ultratrendinek számítanak idén a kockás, a piros, a pántos fazonú és az állatmintás magassarkúk, melyek szinte vonzzák a tekintetet. Mutatjuk, milyen gyönyörűségekre tehetsz szert a nőies őszi kollekciókból!

 

  • Megosztás:
hirdetés