A maxiszoknya idén is trendi, de mivel nem hagy szabad felületet a lábon, egy meleg nyári napon nagyon mellé lehet vele lőni, ha nem a megfelelő típust viseled.

Megmutatjuk, mi az, amit jobb, ha kerülsz, és helyettük mit érdemes választanod, így elkerülheted a szaunahatást.

Ne válassz ilyen fazont!

A testhez tapadó vagy alakformáló maxiszoknya nyárra nem túl jó választás, mert nagyon melegít, és sokkal hamarabb leizzadsz benne, mint egy lenge darabban. Szintén kényelmetlen lesz a több rétegű, alsószoknyával ellátott fazon, mert egy nyári napon minden plusz réteg ólomként nehezedik a testre. A vastag szövetből vagy farmeranyagból készült szoknyákat sem ajánljuk, mert szintén hamar meleged lesz.

Semmiképp ne vegyél alá harisnyát: ha összeér a combod, inkább olvasd el korábbi cikkünket, és nézd meg, mit tehetsz a kisebesedés ellen!

Ezt viseld nyáron!

A legjobb, ha olyan szoknyát választasz, ami vékony, de nem átlátszó, ritka szövésű anyagból készült, amely átengedi a levegőt, nedvszívó, és nem műszálas. Ideális választás a felsliccelt fazon is, mely ugyan földig ér, így megtartja a maxiszoknya lényegét, de kánikulabarát, és olykor kivillan belőle a láb.

Kép: accordintome.blogspot.com

  • Megosztás:
hirdetés