Reggel még őszi idő van, délután már nyár? Nő legyen a talpán, aki ilyenkor is összeszedetten, sikkesen képes felöltözni. Azért van pár tippünk, hogyan oldható meg mégis.

Megesik, hogy beköszönt az ősz a nyárban, és egy-egy múló zápor helyett viharos, cudar időt kapunk a nyakunkba. A kiszámíthatatlan, változékony időjárás a legtöbb nő rémálma, különösen nyáron, amikor nem vagyunk felkészülve arra, hogy esetleg még a dzsekit is elő kell rángatni a szekrényből. Ilyenkor bizony, sokszor szedett-vetettnek érzi magát az ember lánya, hiszen nem mindig sikerül sikkes formában összevariálni a nyárias-őszies rétegeket.

Nem árt minden eshetőségre felkészülni, ami az időjárást illeti: érdemes a nyári szezonra is félretenni egy vékony, színes esőkabátot, ami lehetőleg passzol pár cuccunkhoz. A farmerdzseki és a leheletvékony ballonkabát sem megvetendő ilyenkor, amit elegánsan a karunkra vethetünk, ha kividul az időjárás.

 

Az összeszedett megjelenés érdekében nem árt előre gondolkodni, és olyan esernyőt, gumicsizmát beszerezni, melyek passzolnak egymáshoz és persze egy-két számba vehető öltözékünkhöz. Esős reggeleken, ha gumicsizmában indulunk útnak, bekerülhet a táskába egy nyitottabb cipő arra az esetre, amennyiben délutánra visszaköszön a kánikula.

Az öltözékünk kialakításakor is érdemes levehető rétegekben gondolkodni. A kreativitás ilyenkor is fontos, ha szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben, nehogy már kifogjon rajtunk a rossz idő!

 

  • Megosztás:
hirdetés