A garbóra sokáig rossz fény vetült: kövérít és unalmas darab, amit csak öregesen lehet viselni. Az idei őszi-téli divat bebizonyítja az ellenkezőjét, és még többet is tesz: megszeretteti velünk a magas nyakú pulóvert.

hirdetés

A garbó nem szexi – évekig ezt mantrázta mindenki, aki a nőiesség szakértőjének vélte magát. Akkor most ne lepődjünk meg azon, ha kissé összezavarodunk az idei divat láttán. A magas nyakú pulóver ugyanis nemcsak, hogy nőies, de kifejezetten sokoldalú, praktikus kis darab, amit fantáziadúsan lehet kombinálni az öltözékben.

Az idei kínálat csak úgy ontja magából mindenféle színben, ám némi igazság a régi beidegződésekben is akad, hiszen egy ponton túl a garbó öregíthet. Megmutatjuk, hogy a fekete változatától sem kell félni, ha nőies fazonokkal és derűsebb színkombinációkkal variálja az ember. Azt is bebizonyítjuk, hogy a magas nyakú pulóver nagyon sokféle stílusirányzattal köthet barátságot, ezért jól kihasználható a hideg szezonban, és az alakrontó hatása is kiküszöbölhető egy kis odafigyeléssel.

  • Megosztás:
hirdetés