A hordható divatról olykor átfogóbb képet adnak az Instagram divatdiktátorai, mint a magazinok, melyek gyakran nagyobb hangsúlyt helyeznek az extravagáns, különc fazonokra.

hirdetés

A retrótól a modernig, a nőiestől a vagányig, idén szinte minden csizmafazont felkaroltak a trendek. A magas sarkú, elegáns, hosszú szárú darabok éppúgy előtérbe kerültek, mint a western vagy chunky stílusú boka- és lábszárcsizmák, így igazán nem könnyű kicsemegézni a stílusunkhoz leginkább passzoló kreációkat.

Ha csizmavásárláson töröd a fejed, érdemes néhány pillantást vetned az Instagram népszerű divatbloggereinek útmutatásaira, hiszen ihletadó képeiken az utcai irányzatokat tálalják hordható, ám kreatív formában, így abban is segítséget nyújthatnak, hogy melyik csizma milyen stílusú öltözékekhez passzol igazán.

A fotókból inspirálódhatsz, hogy mely fazonok mutatnak jól szoknyával, ruhával, illetve szűk farmerral, nem mellesleg ötletet meríthetsz, hogyan és mivel viseld a szezon legnépszerűbb csizmáit.

Az idei kedvenc a puha velúrból vagy bársonyból készült, hosszú szárú modell, mely hasonlít csizmás kandúr jól ismert térdcsizmájára, amit a mesehős kissé hanyagul letolva, rogyott szárral viselt.

A hetvenes éveket idéző, merev térdcsizmák is visszatértek a divatba, melyek roppant nőiesen mutatnak midi ruhákkal és szoknyákkal.

A tűsarkú bokacsizmák legalább annyira népszerűek idén, mint az oszlopsarkú vetélytársaik. Jellemző rájuk a hegyes vagy enyhén szögletes orr. A vagány farmernadrágokhoz éppúgy jól passzolnak, mint az elegánsabb öltözékekhez.

  • Megosztás:
hirdetés