Robert Copping, aki már öt éve dolgozik a Nina Ricci divatház tervezőjeként, az idei tavaszi kollekcióval sem okozott meglepetést: magabiztosan hozta a tőle megszokott nőies, egyszerű, mégis izgalmas elemeket. Az összeállítás egyik főszereplője az újragondolt ceruzaszoknya.

Modern és retró keveredése

A kollekcióban a vagány nőkre és a klasszikus elegancia híveire is gondoltak: megtalálható benne a magasan sliccelt bőr ceruzaszoknya épp úgy, ahogyan a lágy fodrokkal vagy visszafogott kivágással készült darabok is.

Nemcsak a stílusok, de a korszakok is keverednek az összeállításban: a szűk egyberuhák is ötvözik a múlt század közepének hangulatát a legmodernebb stíluselemekkel. A színvilág is igen változatos, a pasztellszínektől az egészen sötét vagy feltűnő árnyalatokig minden megtalálható. 

Különleges és egyedi darabok is helyet kaptak a kollekcióban. A sokat sejtető tüllből és csipkéből készült ruha különlegessége a szabásában rejlik. A tervező kedvenc és visszatérő motívuma a sliccelt anyag, a rétegek és a fodrok voltak, melyeket nem csak a szoknyáknál, de az egyberuháknál is alkalmazott.

  • Megosztás:
hirdetés