A Nina Ricci divatház 2016-os tavaszi kollekciója leginkább a szokatlan anyagválasztás miatt különleges. A ruhák között egy olyat sem találni, ami hétköznapi textúrájú lenne, emellett a szabásvonalak is igen izgalmasra sikerültek. Nézd meg képeken az összeállítást!

Nina Ricci tavasz 2016

Fényes és szinte merev anyagok határozzák meg a Nina Ricci 2016-os kollekcióját, melyek leginkább az esőkabát anyagára vagy egy vastagabb fóliára emlékeztetnek. A hangsúlyt a ruhák felső részére helyezték a tervezők, a mélyen dekoltált, átlapolt fazonok és a kötényruhák is térdmagasságig érnek.

A kollekció másik jellemző eleme a kemény, lakk műbőr, melyet a legtöbb esetben áttetsző, lenge anyagokkal kombináltak a dizájnerek. A színek nem kifejezetten tavasziasak, inkább az avar árnyalatait és földszíneket használtak.

Egészen furcsa, szokatlan textúrájú ruhák is feltűnnek az összeállításban, ilyen például a gyűrött hatású anyagból készült szoknyás szett, a 3D-mintás tollas ruha és a színes nejlonzacskóra hajazó, már-már unásig ismételt átlátszó felső.

  • Megosztás:
hirdetés