Ahogy az lenni szokott, az élénk színtobzódás mellett egy letisztult, visszafogottságot tükröző divatvonal is útjára indul a tavaszi szezonban.

hirdetés

Világos, tiszta színkombináció és egyszerűség jellemzi a tavasz natúr irányzatát, melynek stílusjegyei már most, a téli divatban megmutatkoznak. A trend lényege, hogy nagyon kevés árnyalatot használ, és kizárólag a természetességet sugalló, natúr színpalettából válogat.

Az öltözék fő eleme a fehér vagy valamely tejes, krémszínű tónusváltozata, ehhez adódnak hozzá a frissességet felerősítő bézs, konyakbarna és földes beütésű színkeverékek. Nincs meg az éles kontraszt, mint a fekete-fehér szettek esetében, ettől olyan lágy és harmonikus az összkép. Ezek a színtársítások elképesztően nőiessé varázsolják a megjelenést, hiszen légiesek, kifinomultak és összehangoltak. Lesd el, hogyan alkalmazhatod ezt a fiatalító trükköt a mindennapokban!

Ebben a natúr, elegáns szettben a sportcipő sem hat kirívóan. A tekintet számára rendezett, megnyugtató és összeszedett ez az öltözék, amit a friss színhatásnak köszönhet.

A világos színek sem szélesítenek, ha ilyen monokróm összeállításban viseled őket.

Már nem tilos a krémszínek és a tejes árnyalatok mellé tiszta fehéret passzítani.

A konyakbarna, a bézs és a fehér idén elválaszthatatlan egymástól.

Egy kis földszín sem nyomja el a világos szettek fényerejét.

Friss, üde és nőies.

Ezt a trendet azok is könnyen követhetik, akik bizonytalanul bánnak a színekkel.

Főkép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés