A táska már nem csupán kiegészítő, hanem stíluselem, így érthető, hogy idén is nagy jelentőséget tulajdonítottak neki a divatmárkák.

A 2018-as táskadivat palettájáról főként a tavaszi divatszínek köszönnek vissza: nagyon menőnek számít idén, ha világoskékben, vadító narancsban, halovány rózsa- vagy vibráló ultraviola árnyalatban pompázik egy kiegészítő. A táskád színét idén akár a kabátodhoz, a sapkádhoz vagy a ruhádhoz is igazíthatod. Mivel az új szezonban a kivillanó zokni is divatba jön, nem lesz meglepő, ha ahhoz passzol a táska tónusa.

A kifutókon az is megfigyelhető volt, hogy már nemcsak a szín és a stílus, hanem a kiegészítő anyaga úgyszintén nagy jelentőséggel bír: sok tervező táskáján a kabát vagy blézer textilje köszönt vissza. Divatosnak számít idén a kordbársony, a hasított bőr, a tweed és a metálfényű bőrutánzat. Ami a fazonokat illeti: a kis formák éppúgy előtérbe kerülnek, mint a hatalmas shopperek. A tervezők szerint a vödörtáskák, a különleges geometrikus alakzatok, a hátizsákok, sőt, még az övtáskák szofisztikált változatai is népszerűek lesznek. Összeállításukban különleges dizájnerdarabok is szerepelnek a népszerű divatmárkák kreációi mellett.

 

  • Megosztás:
hirdetés