Egy hozzád illő nadrággal sokat kihozhatsz az alakodból, ha viszont olyat veszel fel, ami előnytelen, azzal nagyon elrontod az összképet.

Nagyon fontos, hogy meddig ér a nadrág dereka, mert minden alaktípushoz más az ideális. Tudd meg, neked melyik áll jól!

Körte alak

Mivel karcsú a derekad, és széles a csípőd, sem a magas derekú, sem a csípőnadrág nem áll a legjobban rajtad – előbbi még nagyobbnak mutatja a popsid, utóbbi pedig bevág, és folyton lecsúszik. Számodra a középmagas derekú nadrág az optimális, mely a köldöködig ér, vagy közvetlenül alatta végződik.

Alma alak

Az almáknak erős a felsőtestük, a pocakot pedig egy magas derekú nadrággal lehet a legjobban leszorítani. A köldök fölött végződő derék az ideális, de arra vigyázz, hogy stimmeljen a méret, ha ugyanis túl szűk a nadrág, kibuggyan belőle a has, amitől kövérebbnek tűnsz.

Homokóra alak

A homokóráknak is vigyázniuk kell a csípőnadrággal, mert a karcsú derék és a kerek fenék együttese miatt nem valószínű, hogy jól fog állni, sőt, nem is lesz kényelmes viselet. A köldök alatt végződő, középmagas derék a jó, de egy magasabb csípőnadrággal is megpróbálkozhatsz, ám ez alá nem szerencsés menni.

Fiús alkat 

Tökéletes számodra a magas derekú nadrág, mert kerekíti a csípőt, teltté teszi a feneket, valamint hangsúlyozza és ívesebbnek mutatja a derekat, ami sokat nőiesít a vékony, egyenes, fiús alkaton. 

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés