Néhány üzletben már beindultak a szezonközi leárazások, ami annyit tesz, hogy olcsóbban juthatsz hozzá tavaszi, illetve kora nyári cuccokhoz. Mutatjuk, mi az, amit kifoghatsz a nyaralásra!

Nem mindenki szeret nyáron dzsekit vásárolni, akármilyen jó áron kínálják, ellenben sokkal csábítóbbak tudnak lenni a szezonközi akciók, hiszen ilyenkor jó pár olyan darabot kihalászhat a kínálatból az ember lánya, mely simán belefér a nyári ruhatárba, csak éppen most alacsonyabb árért kínálja magát a divatos portéka.

Aki szemfüles, és ügyesen használja fel a javára a márkák online üzletfelületén feltüntetett aktuális információkat, sokkal olcsóbban ruházkodhat fel a nyaralásra. A webshopokban mindig egy csokorba szedik a leárazott ruhaneműket és kiegészítőket, így sokkal átláthatóbb a kutakodó számára, ráadásul egyes üzletekben nem a teljes leárazott kollekció kerül fel a pirossal jelölt ruhaállványokra, míg az online boltban az egészet egyben láthatod, és végig tudod böngészni a teljes méretsort.

Persze van olyan darab, amit érdemes felpróbálni a vétel előtt, ezt azonban a kijelölt márkaüzletekben meg is teheted. Jegyezd meg a termék megnevezését és árukódját, hogy az eladók könnyebben fellelhessék kedvencedet a széles árukészletben.

  • Megosztás:
hirdetés