Az alma testalkatú nők gyakran érezhetik úgy, hogy a divat nem nekik szól, hiszen a legtöbb ruhafazon karcsú derékvonalon mutat jól. Ez a molett blogger azonban bebizonyítja, hogy a stílus nem alakfüggő, és az aktuális trendek kínálatából is ki lehet szemezgetni olyan kreációkat, melyek gömbölyded idomokon éppúgy fantasztikusan állnak.

hirdetés

Bár újabban érezhető némi változás, a plus size divatvonalon még mindig többnyire teltkarcsú nők népszerűsítik a ruhafazonokat.

Ezeknek a nőknek teljesen más a testalkatuk, mint az alma típusoknak, akiknek nemcsak a széles csípő, illetve a nagy kebelméret határozza meg az öltözködését, hanem a derékvastagság, és a gömbölyded has is beleszól a stíluskialakításukba.

Ezért a molett divatbloggerek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a telt alkatú nők se érezzék távolinak és elérhetetlennek az aktuális trendeket, hiszen számukra is rengeteg csinos fazont tartogat a kínálat.

Inspiráló stílus: ez a molett blogger aztán tud öltözködni!

A kisgyermekes Hannah Gale a divatblogja szerkesztésében talált önmagára. A fiatal anyuka szeret divatosan, csinosan öltözködni, és ebben, a megváltozott alakja sem gátolja meg.

A saját blogjából ő is önbizalmat merít, de a hozzá hasonló alma testalkatú, molett nőket is inspirálni szeretné, amikor tanácstalanok az öltözködésükkel kapcsolatban.

Fiatalos, nőiesen lezser megjelenésében abszolút helyet kapnak az aktuális trendek, kényelmes szettjeivel pedig praktikus ötletekkel szolgálhat az anyukák számára.

A molett blogger nemcsak a stílus nagymestere, hanem a fazonokkal is jól bánik: divatos outfitjei előnyösen formálják az alakját.

A vidám személyisége úgyszintén elképesztően motiváló, színes egyénisége például, a ruhatárában is tükröződik.

Stílustippjei könnyen átemelhetőek a mindennapi öltözékekbe, és bárki számára egyszerűen követhetőek, amivel közelebb hozza a menő divatirányzatokat a molett testalkatú nők számára.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images. A kép csak illusztráció.

  • Megosztás:
hirdetés