Ősszel az egyik legpraktikusabb ruhadarabod a blézer lehet, és a stílusodat is nagyon feldobhatod vele. Már nemcsak a megszokott fekete, egyszínű példányok számítanak trendinek, a mintás blézerek nagyon divatosak, különösen farmernadrággal. Erre mutatunk kilenc példát a következő fotókon.

Mintás blézerek

A klasszikus kockás, vintage virágmintás vagy csíkos blézer is hódít, és nemcsak blúzhoz hordható: az egyszerű farmer-póló összeállításodat is nőiesebbé teheted vele. A hosszú fazont azonban csak akkor válaszd, ha a lábaid is hosszúak, mert a combnál kettévágja az alakot. 

A különböző apró minták is jól néznek ki, a madár motívummal már nemcsak a pulóvereken, de a blézeren is találkozhatsz. Ha kedveled a leopárdmintát, ebből is találsz kedvedre valót, és az egyszerű, bájos pöttyök sem maradhatnak el. 

Ha valami különlegesebbre vágysz, válassz etnó elemekkel tarkított zakót, vagy bevetheted az idei év egyik legnépszerűbb anyagát, a csipkét is, ami még önmagában is jól teljesít blézerként. Ezek valamelyikét viselve garantáltan egyedi és stílusos külsőd lesz. 

Ha nem vágysz mintákra, akkor is érdemes beszerezned a klasszikus fekete blézer mellé valamilyen vidám színű darabot is. A kékeszöld, a tűzpiros és a lazacszínű anyagokkal biztosan sikered lesz.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés