A miniszoknya nemcsak szexis, de nyáron kényelmes is, mert igazán könnyed viselet a meleg napokon. Nem mindegy azonban, hogy a rövid szoknyából milyet választasz, mert a lábformád nagyban befolyásolja, mi áll rajtad igazán jól. Te tudod, hogy mi illik hozzád? Elmondjuk!

Miniszoknya alkat szerint

Az átlagos hosszúságú és vastagságú lábakon gyakorlatilag minden jól áll, de mi a helyzet a többiekkel? Ha alacsony vagy, vagy rövidek a lábaid, viselj világos, legfeljebb két színű minit. A rakott szoknya az anyag hosszanti ráncai miatt nyújtja az alakot, a fodros alj pedig hangsúlyozza a nőies törékenységet.

Ha a fentiekkel ellentétben magas termetű vagy, és hosszú lábakkal vagy megáldva, az egyszerű, koptatott farmerszoknyában nagyon dögös leszel. Viselhetsz élénk színeket is: minél rikítóbb, annál jobb! Elegáns viseletnek az egyenes ceruzaszoknya az ideális választás.

Vastag virgácsokon nem előnyös a miniszoknya – viszont, ha szépek a lábaid egy kis felesleg mellett is, bátran mutasd meg őket! Az A-vonalú szoknya jól áll majd, de figyelj, hogy kicsivel a térd felett végződjön – ennél rövidebb ne legyen! A bőrszoknya sem tabu, de csak akkor, ha viszonylag keskeny a csípőd.

A miniszoknyához rengeteg típusú cipőt viselhetsz. Alacsony nőknek érdemes magassarkúval, magas termetűeknek balerinacipővel kiegészíteni. Dundibb lányokon egy törpesarkú szandállal is csinos lehet: a lényeg, hogy a bokát szabadon hagyó lábbelivel vedd fel.

Képek: asos.com.

  • Megosztás:
hirdetés