A divatbloggerek kedvenc fejfedője szinte mindenhol ott van, amerre nézünk. A barett sapka mellett most ez a legdivatosabb fazon, hiszen izgalmasan variálható!

Már találkozhattál vele óriásplakátokon, molinókon, őszi kampányfotókon, magazinok hasábjain és egyéb divatanyagokban. Még el sem kezdődött igazán a sapkaszezon, de máris uralja a divatot az úgynevezett „baker boy” vagy más néven „newsboy” fejfedő, mely egyfajta átmenetet nyújt a kalap és a sapka között.

Egy biztos, hogy ez a fazon az ősz kedvenc kiegészítője a szintén népszerű barett sapka mellett. A divatbloggerek már szinte nem is mutatkoznak másban, és a hazai üzletek őszi kampányában is megjelentek ezek a maszkulin stílusú, de nagyon nőiesen viselhető fejfedők. Nadrágkosztümös szettekhez éppúgy jól passzol, mint bájos, romantikus ruhákhoz, vagy minimalista, modern stílusú öltözékekhez. Megmutatjuk, miért olyan könnyen szerethető!

A Bershka őszi divatanyagában kötött pulóverrel boronálta össze a stylist a „baker boy” fejfedőt, és milyen jól tette, mert csodásan mutatnak együtt. A modell hullámos haja kissé lágyítja a sapka maszkulin vonásait.

Sportos, vagány, kirándulós szettekhez is remekül passzol ez a fazon, amint az a Stradivarius kampányfotóján is látszik.

A Mango retró hangulatot keltett divatfotóján a jellegzetes tökfedővel.

A Zara őszi-téli kampányából kiderül, mennyire nőies tud lenni ez a sapkafazon, annak ellenére, hogy maszkulin stílusjegyekkel bír.

Tweed blézerrel, a Zara elképzelése szerint.

A divatbloggerek imádják, és az is biztos, hogy ez a sapkafazon a legtöbbet fotózott őszi darab. 

Izgalmasan és sokféleképpen variálható.

A maszkulin és feminin stílusokat egyaránt jól bírja.

  • Megosztás:
hirdetés