Már bemutattuk, milyen színek állnak jól a barna hajúaknak, melyek a legelőnyösebb tónusok a szőkéknek, és a vörös tincsekkel harmonizáló színeket is megismerhetted. Most a fekete hajúakról lesz szó: ha kíváncsi vagy, mely árnyalatokban lehetsz a legcsinosabb sötét színű tincsekkel, megtudhatod!

Milyen szín illik a fekete hajhoz?

A kék egy örök kedvenc: sosem megy ki a divatból, és a legtöbb hajszínhez jól áll. Fekete tincsek esetében azonban figyelj rá, hogy inkább világos árnyalatú legyen a ruha, különben könnyen túl sötét lehet az összhatás. A királykék még belefér, de a világoskék és a lilába hajló árnyalat a legjobb választás.

Lilából az erőteljesebb változat is nagyszerűen áll majd, hiszen az élénk színek remekül mutatnak rajtad, akár festett, akár természetes fekete a hajad. Bátran viselj rikító árnyalatokat, pinket, pirosat.

A fekete hajúak világos színű ruhákban is csinosak. Jó választás lehet a fehér, a bézs és a napsárga, ám a hófehér esetében ügyelj rá, hogy ne önmagában viseld a színt, mert túl éles lehet a kontraszt – ha nem ez a célod.

Fekete hajhoz nem ajánlott fekete ruhát viselni, mert az egybeolvadó sötét színektől a bőröd fakónak, élettelennek tűnhet. Ezt a hatást fokozza, ha még a szemsminked is füstös, fekete vagy szürke.

Képek: asos.com.

  • Megosztás:
hirdetés