Marc Jacobs stílusa általában a nőies, mégis fiatalos skálán mozog, ám úgy tűnik, ezúttal sikerült melléfognia. 2013-ra megálmodott ruhái ugyanis leginkább a nagymama fiatalkori divatízlését tükrözik. Neked hogy tetszik?

Minták és színek

A csillogó anyagok és a bő szárú nadrágok kombinációja nagyjából a diszkókorszakban volt stílusos, manapság a nagyon olcsó, műszálas anyagból készült kínai árukat gyártják efféle szövetből. Nem beszélve a csíkos, űrhajós szerelésekről, melyekre valószínűleg még az asztronauták is nemet mondanának.

Carrie Bradshaw óta tudjuk, hogy az eltérő minták akár jól meg is férhetnek egymással, de sajnos Marc Jacobs párosításai leginkább a vándorcigányok stílusát tükrözik. A túl sok szín a túl sok mintával a cirkuszi bohócok ruhájára emlékeztet, de ez könnyedén ellensúlyozható lenne, ha nem tetőtől talpig borítaná a modelleket a virágok, pöttyök, foltok és kockák áradata.

A kollekció alkalmi részében a mesehősök ruhája elevenedik meg egy kis futurisztikus jelleggel megspékelve. Az A-vonalú ruhák szín és minta tekintetében visszafogottabbak, mint a többi darab, ami már jobban hasonlít a tervező munkáihoz, de még korántsem tükrözik a jól megszokott stílust.

  • Megosztás:
hirdetés