A Magenta ezúttal szakított a finom pasztellekkel, a romantikus púderszínekkel és virágmintákkal. Friss és bátor szemlélet szerint alkotta meg nyári kollekcióját. A ruhatár legnőiesebb, egybeszabott darabjai újító szellemben születtek, ugyanakkor ismét visszatért a klasszikus kis fehér is, ráadásul a kis szériás kollekciókat gyártó kedvencünk ezúttal is szigorúan ügyelt arra, hogy ruhái olyan látásmóddal készüljenek, mellyel maximálisan kifejezésre juthat a nőiesség.

A tervező, Dankó Ágnes az idei szezonban az ötletes szabászati megoldásokra és az izgalmas színkontrasztokra fókuszált, melyek gyönyörűen érvényesülnek a tiszta szabásvonalak mellett. A legtöbb esetben az aszimmetrikus szabászati megoldások szépen kirajzolódnak az egyszínű és csíkos mintázatú anyagokban.

Találunk testre szorosan szabott, a test vonalát lágyan követő és bő fazonokat egyaránt. A ruhák egytől egyig nőiesek, de nem provokatívak, elsősorban a vállakra és a lábakra helyezik a hangsúlyt. Nincsenek mélyen dekoltált megoldások, egy-egy stratégiai ponton cselesen elhelyezett kivágást vagy hálós betétet viszont annál inkább találunk. A geometria szinte vezérelve az új kollekciónak, ez ad egyfajta karaktert a ruháknak.

A mély indigókék a fehérrel, a kobaltkék a lime-mal, a narancs a málnával lép idén divatházasságba. Persze nem mondhatjuk ezt monogám kapcsolatnak, hiszen a kék a naranccsal, a narancs a zölddel is kiváló duót alkothat. A Magenta lehengerlő fazonjai arra is lehetőséget adnak, hogy optikailag trükközhessünk a kritikus zónákban. A csíkok játékos elhelyezése minden alkatnak megengedi, hogy bátran viselje őket.

Az új kollekció cseppet sem visszafogott színei felszabadítják a ruhatárat, és olyan pozitív erőforrásokkal töltekezhetsz általuk, mint a szenvedély, optimizmus, életöröm, békesség és kreativitás.

  • Megosztás:
hirdetés