A vintage-hullámnak köszönhetően 2015 nyarának egyik legdivatosabb fürdőruhafazonja a magas derekú alsóval ellátott bikini, ami az összes létező alkaton jól áll, és még a plusz kilókon is végez egy kis optikai csalást.

Ám ebből a bikiniből is többféle létezik, és nem mindegy, hogy milyet választasz. Érdemes körültekintőnek lenni a vásárlásnál, illetve rászánni az időt, hogy végül a tökéletes darabbal mehess haza. Elmondjuk, mire figyelj!

Milyen az alakod?

Ahogy a fenti fotón is láthatod, a magas derekú bikini tökéletesen passzol a homokóra, az alma és a körte alkatra is, és még az is mindegy, hogy viselője sportos vagy inkább telt formákkal rendelkezik. Nem mindegy azonban, hogy melyik típus milyen bikinit választ.

Homokóra alak

Rajtad minden jól áll, ezért nem lesz sok gondod a választással, legfeljebb a bőség zavara. Nyugodtan válassz olyan darabot, ami pánt nélküli felsőrésszel van ellátva, és, ha pici a melled, akár egy szivacsos fazont is kipróbálhatsz.

Alma alak

Olyan bikinit válassz, melynek felső része pántos, és jól tart, alsójának derekán pedig nincs szegélyvarrás, különben folyton lecsúszna, és bevágna a pocakodnál. Ne ess abba a hibába, hogy kisebb méretet veszel, mint ami kellene, mert lehet, hogy ez jobban leszorítja a hasat, de két lépés után kibuggyansz belőle.

Körte alak

Érdemes olyan felsőt választanod, ami kiemeli a melledet, ezzel elvonva a tekintetet a csípődről és a combokról. A magas derekú alsó függőlegesen megnyújtja a csípő környékét – különösen, ha a derékon szegélycsík is van -, ami ettől keskenyebbnek tűnik. A lágy, elmosott minták tovább finomítják az alakot.

  • Megosztás:
hirdetés