Micaela Erlanger az utóbbi idő egyik legkeresettebb sztárstylistja: olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint a világ legszebb nőjének választott Lupita Nyong’o, a Downton Abbey-ből ismert Michelle Dockery, a stílusikonná vált Jared Leto vagy a mindig lélegzetelállító Hilary Swank.

A 25 legfontosabb stylist listájára is felkerült szakértő a Popsugarnak beszélt néhány jól bevált trükkjéről, melyek mindenki számára hasznosak lehetnek.

Fontosak a részletek

Micaela elárulta, hogy, amikor a vörös szőnyegre keresnek ruhát egy sztárnak, mindig azzal kezdik, hogy eldöntik, mire szeretnének fókuszálni, hová helyezik a hangsúlyt, és ehhez tartják magukat.

Utána jöhetnek az alapok: a stylist szerint egy jó alsónemű elengedhetetlen, akár alakformáló, akár nem, mert ettől is függ, hogyan áll a ruha. Arra is felhívja a figyelmet, hogy mindig a megfelelő méretet válaszd, ha kell, igazíttass rajta egy kicsit, mert már egy minimális korrekció is csodákat művelhet.

A szakértő hangsúlyozta: sok mindenre kell figyelni, de a legfontosabb és örök érvényű szabály, hogy jól érezd magad abban, amit viselsz, és érezd a sajátodnak a ruhát, ha ugyanis belülről bizonytalanság, kényelmetlenség árad, nem leszel csinos, bármit is viselsz.

Kötelező ruhadarabok

A stylist kiemelte: minden nőnek szüksége van egy teljesen egyszerű, A-vonalú egyberuhára, mert szinte nincs olyan alkalom, ahová ezt ne lehetne felvenni. Ugyanilyen kötelező darabnak tartja a blézert és egy olyan nadrágot, amit a viselőjére szabtak.

Mi legyen a táskádban?

Mindig tarts magadnál biztosítótűt, varrótűt és semleges színű cérnát. A kétoldalas ragasztót is érdemes eltenni, ha olyan ruhát viselsz, amiből kikandikálhat a melltartópánt, mert ezzel rögzítheted. Jól jöhet a színtelen púder is, ha hosszú időre mész, mert ezzel felitathatod a dezodorfoltot, ha szükség lenne rá.

  • Megosztás:
hirdetés