Általában nem szeretem az olyan kiegészítőket – és ruhákat sem -, melyek szembetűnően közlik a világgal az alkotójuk márkajelzését vagy logóját, akár egy hirdetőtábla. Ám a Louis Vuittondivatház tavaszi-nyári táskakollekciójának egyes darabjaival hajlandó lennék kivételt tenni, ha a megvásárlásuk csupán a hajlandóságomon múlna. Lehet, hogy csak a varázslatos kampányfotók bódítottak el, mert tényleg meseszép képek születtek, és mind egy-egy történetet mesél el. Én pedig odáig vagyok a divat mögé képzelt kreatív sztorikért, melyeket szavak nélkül mesélnek el a megjelenített hangulatok.

Tavaszi pasztelles kollekciójával egy ötvenes évekbeli mézes-mázos cukrászdába kalauzol el minket Louis Vuitton, ami inkább egy rózsaszín babaszobára emlékeztet, mintha Barbie különös, idealizált világába csöppennénk. A kampány a Soda Fountain címet kapta, és Steven Meisel fotóin elevenedik meg a cukorkaszínű álom, melyben Daria Strokous és Kati Nescher alakítja a gondtalanul fagyizgató, trécselő barátnőket.

A 2012-es Cruise-kollekcióhoz készült, retró stílusú lookbook a kedvencem, mely egy Párizsba vetődött hölgy napjait regéli el. A képeket Mark Segal készítette, a titokzatos mademoiselle szerepében pedig a bájos Arizona Muse pózolt. A nyári, színpompás casual és utazótáskákat napfényes mexikói miliőbe helyezték a katalógusfotókon, melyeket David Roemer örökített meg az angol modell, Poppy Delevigne közreműködésével. A táskákon kívül érdemes a napszemüvegekre, a cipőkre, illetve a ruhákra is fókuszálni.

  • Megosztás:
hirdetés