A divatkampányok a reklámipar művészi ágazatába sorolhatók, hiszen az épp aktuális kollekciók népszerűsítésén túl stílust és életérzést közvetítenek, miközben pillanatképet adnak az irányadó trendekről. Vágyakat, álomképeket öntenek dizájnos formába, melyek tulajdonképpen a divat lüktetésének hajtókerekei. Minden szezonnak megvannak a globális irányzatai, melyek hatást gyakorolnak a sminkekre, frizurákra, ruhákra és kiegészítőkre, sőt, még a fotók hangulatvilágára is. Az idei őszi-téli kampányhadjárat a rejtélyes kisugárzást használta központi elemként, illetve sok divatház retró filmstílusban álmodta meg képeit.

A nagy versengésben természetesen az sem mindegy, hogy melyik márka kit nyer meg stílushírnökének. Ismert nevekből és arcokból ezúttal sincs hiány, hiszen többek között Kate Moss, Lana del Ray, Mila Kunis, Karlie Kloss, Ewan McGregor is felbukkan a képekbe foglalt történetekben. Ám a csodás összhatás mégiscsak a divatszakma legjobb fotósainak köszönhető.

A Vogue magazin most sem mulasztotta el összeállítani a legjobb őszi-téli kampányok listáját, ebből a válogatásból szemezgettünk.

  • Megosztás:
hirdetés