Elsőre mindenki furcsállotta, amikor a leggings befurakodott a divatba, sokan nem is tudtak mit kezdeni vele, mert szokatlannak találták. Ma már az is elfogadott, ha a nadrágot helyettesíti, és kezdi a háta mögött hagyni azt a korszakot, amikor a kínai piacos verziók miatt összes társát a gagyi és giccs kategóriába sorolták, illetve az utcalányos jelzővel illették. Tény és való, hogy a leggings nem áll jól mindenkinek, túl vékony és vastag lábakon sem mutatós, valamint néhány stílusbakival könnyen közönségessé tehető.

Ám, ha valaki jól méri fel az alkati adottságait, és a saját egyéniségén keresztül szűri meg a vagány, bevállalós irányzatokat, biztos, hogy sokoldalúan tudja variálni a most divatos darabokat, így leegyszerűsítheti az öltözködést. A mintás leggings például egy roppant egyszerű, túlméretezett, kötött pulóverrel és a most divatos kubai stílusú bokacsizmával is szuper outfitet alkothat. A bőrhatású kreációk sem feltétlenül közönségesek, elvégre hosszított fazonú inggel, nőies kiegészítőkkel kombinálva már nem is annyira kirívóak.

Bár az idei divat engedékenyebb, és szívesen rendel rövid felsőt a tapadós nadrágokhoz, szerintünk sokkal ízlésesebb látványt nyújt, valamint kevesebb hibalehetőséggel jár, ha hosszabb, lengébb felsőkkel találkozik a leggings. Így is lehet hangsúlyozni a derékvonalat egy vékony, csajos övvel, esetleg egy rövid fazonú bőrdzsekivel, mely deréktájon megtöri a pulóver lezser szabását. Az új kollekciós cicanadrágok rengeteg stílusvariációval kecsegtetnek, hiszen retró, vagány, minimál vagy nőies elképzelésben egyaránt viselheted őket.

  • Megosztás:
hirdetés