Nem kell nyakig felpolcolni a cicidet, vagyis nemcsak a push up melltartó lehet a megoldás, ha úgy érzed, hogy a strandon mindenki jobban domborodik nálad.

A kis melleknek, éppúgy, mint a közepes és nagyobbacska fajtáknak, számos előnyük van, de persze ez a tény nem mindig vigasztalja azokat, akik elégedetlenek a kosárméretükkel. Ha nem érzed jól magad bikiniben, az legtöbbször nem a melleidnek köszönhető, hiába önt el ez az érzés már a próbafülkében. Inkább azért van, mert még nem találtad meg a számodra megfelelő fazont, és kényelmetlenség önt el, ha folyton az jár a fejedben, mikor fogsz kiesni a fürdőruhádból.

Ám kisméretű mellekre éppúgy akadnak divatos és szupernőies bikinifelsők, melyek nem arra hajaznak, hogy természetellenesen feltornásszák a cickókat, hanem úgy növelik meg optikailag, hogy egészen parányit gömbölydeddé varázsolják a látványt. Akadnak olyanok, melyek nem merevítőkkel és szivacspárnákkal formálják a kebleket, hanem fazonjukkal, mintázatukkal érik el a kívánt hatást. Megmutatjuk, melyik márka mit kínál kis cicikre!

  • Megosztás:
hirdetés