Mindig izgatott várakozás előzi meg a H&M exkluzív dizájner-kollekcióit, de ezúttal már mi is érzünk némi türelmetlenséget. Hamarosan a boltokba kerülnek az Erdem csodás darabjai!

Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy a H&M megint nagy dobásra készül: a londoni Erdem divatházzal együttműködve egy lenyűgöző kollekciót készül piacra dobni, melynek limitált szériás darabjai november 2-tól kerülnek be a svéd márka kijelölt üzleteibe, valamint a weboldalukon is elérhetővé válnak. A H&M már nem először kollaborál neves divattervezővel, és az efféle izgalmas újításokból többnyire mindig jó dolgok születtek.

Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója úgy harangozta be az Erdem elegáns gyűjteményét, hogy ezeket a ruhákat egy életre meg fogja szeretni a vásárlóközönség. Mi pedig egyre inkább úgy érezzük, hogy valóban így lesz.

Bár egy multinacionális vállalatnak egészen más lehet ruhákat megálmodni, mint egy puccos divatháznak, az Erdem nem annyira fogta vissza magát, és nem próbálta meg kényszeredetten populáris irányba vinni az arculatát, ettől lett annyira egyedi a H&M új dizájner-vonala.

Erdem Moralıoğlu ügyesen mosta össze az őszi, virágos divatjegyeket a sajátosan kifinomult, kissé történelmi hangulatú stílusával. A gyönyörűen kidolgozott textíliákkal sem spórolt, és az itt-ott merev fazonok ellenére játékos hatást ért el az üde, mezei virágos mintákkal.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés