Mint mostanában oly sok más kollekció, a Kenzo tavaszi összeállítása is a hetvenes évek hangulatát idézi. Nemcsak a ruhák szabásánál érezhető a retro hangulat: az anyagoknál is hűek maradtak a korhoz a tervezők, hiszen kreációiknál a farmer és a fényes textúrák dominálnak. Nézd meg képeken a 2017-es tavaszi kollekciót!

Kenzo tavasz 2017

Farmer farmerrel, akár tetőtől talpig: jöhetnek szoknyák, dzsekik, ingek, magas derekú szoknyák, egyberuhák és overálok, a tervezők szerint egyedül az a lényeg, hogy mindig ugyanolyan színű és szálirányú darabokat kombinálj egymással.

A fényes anyagok is a hetvenes évek diszkókorszakát idézik, a nejlon blúz és a műbőr hatású szoknya, overál és ruha mind-mind megállták volna a helyüket negyven évvel ezelőtt is. A színekkel nem estek túlzásba, a mintás daraboknál is legfeljebb két árnyalatot használtak.

Ha már diszkókorszak, akkor flitter: a holografikus megoldást teljes ruhákon és blúzokon, valamint csak díszítőelemként is alkalmazták. A feltűnő darabokat – ugyanúgy, ahogyan az egész kollekcióban – egyszerű, klasszikus szandállal kombinálták.

  • Megosztás:
hirdetés