Nagyon összetettre sikerült a Kenzo őszi kollekciója: az egyedi stílusú ruhák között vannak, amelyek kissé esetlenre sikerültek, mások azonban kifejezetten remekbe szabottak lettek. Nézd meg fotókon a 2016-os összeállítást!

Kenzo ősz 2016

A Kenzo őszi kollekciójában az egyenes szabásvonalaké és a szögletes formáké a főszerep, és bár van, ahol ez működik, sok esetben inkább zsákhatást értek el a ruhákkal. A hosszú, merev, oversize kabátok tökéletes példát mutatnak erre.

A tervezők nagyon színes, gazdag, erős és feltűnő mintákkal dolgoztak, amelyek mellett szinte eltörpülnek a furcsa, rendszertelen szabásvonalak. Az aszimmetria, a válltömések és a puffos ujjak sok darabnál visszaköszöntek.

Vannak egyszerűbb, befogadhatóbb ruhák is a kollekcióban. A szürke ruha vállmegoldása kifejezetten mutatós, ahogyan a műbor szoknya és a fodros blúz párosa is nagyon stílusos. Jól sikerült a lila virágmintával ellátott ruha is, amely úgy hordozza magán a kollekció jellegzetességeit, hogy közben mégis teljesen elüt a röbbi ruhától.

  • Megosztás:
hirdetés