Ma már annyi fajta pólófazon létezik, hogy az összes lehetséges alkatra találni csinos darabot. Az ujjhosszt illetően is válogathatsz, ami azért jó, mert így könnyen kiválaszthatod a karvastagságodhoz legelőnyösebb felsőt. Te tudod, neked mi áll a legjobban, és mivel csalhatsz le optikailag néhány centit a karod kerületéből?

Ilyen pólót válassz!

A normál vastagságú karon szinte minden jól áll, de, ha nem feszes, hanem inkább husis egy kicsit, válassz olyan pólót, melynek az ujja egy kevéssel a váll alatt végződik. A legjobb, ha nem simul rád, hanem háromszög szabása miatt felfelé eláll a karodtól.

Ha vastagabb, de arányos karod van, azok a felsők mutatják vékonyabbnak, amelyeknek ujja a váll és a könyök között, középen végződik. Választhatsz bő és kicsit szűkebb fazonokat egyaránt, a lényeg, hogy a váll alatti kritikus néhány centi takarásban legyen.

Ha az alkarodhoz képest sokkal vastagabb a felkarod, a könyékig érő, rövid ujjú pólókban leszel a legcsinosabb. A felső ujja legyen bő, és az sem baj, ha egy kicsit fodrozott. Ez a hossz még az alkarodat is vékonyabbnak mutatja.

Képek: asos.com.

  • Megosztás:
hirdetés