Amikor hidegre fordul az idő, a réteges öltözködés már elengedhetetlen. Ilyenkor nem könnyű megőrizni a nőies stílusunkat, ám néhány trükk segíthet, hogy csinosnak érezzük magunkat.

hirdetés

Vastag pulóver, sál, sapka, nyakig összehúzott kabát – hamarosan újra meggyűlik a bajunk ezekkel a holmikkal, melyek nem egyszerűsítik le a dolgunkat, ha továbbra is a nőies megjelenésre törekszünk. Sajnos vészesen közelednek a hideg napok, amikor többnyire egy Michelin-babára hasonlítunk, de mit lehet tenni, fázni sem szeretünk, és valószínűleg nem vagyunk egyedül ezzel a problémával.

Az idei divat azonban tartogat néhány csavart, amit érdemes kihasználni, ha télen is szeretnénk megőrizni a sziluettünket. Akad néhány kiegészítő, mely segítségünkre lehet abban, hogy ne tűnjünk el a sok ruharétegben. Az aktuális trendek ugyanis a klasszikus nőiességet ötvözik a modern stílusjegyekkel, így a derékhangsúlyos övek felértékelődnek a szezonban. A blézert, a kabátot, sőt, a vastag kardigánokat és pulóvereket is viselhetjük övvel, de a színekkel és az övtáskákkal is játszhatunk, ha karcsúbbnak akarunk tűnni.

  • Megosztás: