Az őszi-téli szezonban a magabiztosság kulcsa a darázsderekú nadrág, melynek A-vonalú fazonja karcsúsít, a répa- és ceruzaszabású verziói pedig kereken íveltté varázsolják a csípő vonalát.

A húzott, magas derékszabás népszerűsége idén is töretlen, amit nemcsak stílusos kialakításának, hanem alakformáló hatásának is köszönhet. Ám nem árt tisztában lenni a korlátaival, ugyanis, az úgynevezett paper bag típusú nadrágok nem mindenkinek állnak jól. A teltkarcsú sziluett előnyeit szépen kiemelik ugyan, de az alul-felül széles, alma típusú testalkaton már nem mutatnak olyan jól.

A lefelé szűkülő szárú, magasan záródó répanadrágok kétszeres optikai hatással keskenyítik a derék vonalát: mivel a csípő gömbölyded, nőies ívét hangsúlyozzák, csalókán vékonyabbnak mutatják a felsőtestet, összehúzott derékfazonjuk révén pedig jól leplezik a kidudorodó pocakot.

Az öves és megkötős nadrágokat nem a nagy has lelapítására találták ki, ám, ha zavar, hogy egy kiadós ebéd után kidülled picit a gyomrod, a nem kívánatos pukli elfedésére kiválóan alkalmasak ezek a fazontípusok. Muszáj megemlíteni, hogy csak akkor, ha az öv a derékcsúcs tájékára esik, és nem a pocakot hangsúlyozza. Mutatjuk a szezon kedvenceit!

  • Megosztás:
hirdetés