Anne Valérie Hash nem híve a kimért, szögletes formáknak, a könnyed, nőies eleganciának viszont annál inkább. Mivel francia tervezőhölgyről van szó, ez nem is annyira szokatlan és meglepő, ám a klasszikus finomság helyett ő inkább a sikkes lezserség és a feszes irodamódi között megbúvó átmenettel kísérletezik, mely elhatárolódik az uniformisszerű merevségtől, ám mindeközben megtartja urbánus jellegét.

Városias és bizonyos mértékig udvarias, mégis kényelmesen hordható stílust teremtett a haute couture kollekciókkal befutott tervezőnő, melyben a selyem, muszlin, sifon és viszkóz anyagok mozgalmassága oldja a sziluettek letisztultságát. Nem bánnám, ha a nálunk berögzült, bemondónős, kosztümös irodamódit is felváltaná végre egy ehhez hasonló, játékos elegancia, mely nem kárhoztatja arra a nőket, hogy egész nap úgy mozogjanak, mintha karót nyeltek volna.

A tavaszi-nyári szezonra is két különálló kollekcióval készült Anne divatháza: a csajosabb vonalat az AVHASHBY márka darabjai képviselik. A párizsi kifutón Mihalik Enikő is feltűnt a ruhákat bemutató modellek között.

  • Megosztás:
hirdetés