Nagyon kreatív és eredeti ruhákkal rukkolt elő a hazai ABODI márka tervezője, Abodi Dóra, aki 2017-es őszi kollekciójával egy csillogó, színes űrutazásra csábít minket.

Már maguk a kreációk is hihetetlenül fantáziadúsak, de az, ahogy egy köréjük szőtt történettel tálalja őket a dizájner, végképp nem semmi! Adott egy kelet-európai könyvtáros, Nancy, aki egy napon ráakad Slim Aaron ikonikus fényképére, a Poolside Gossipra egy magazinban, és idilli csillogásával egyszerűen megdöbbenti a hetvenes évek Kaliforniája. Úgy dönt, hogy elhagyja az unalmas valóságot, és megindul célpontja, az ABODI-bolygó felé, ahol minden álom megvalósul.

Abodi Dóra őszi kollekcióját a külföldi divathős, illetve a kelet-európai álmodozó inspirálta. Az űrkorszak esztétikáját – mely meglehetősen sok fényes, futurisztikus elemet tartalmaz – nemes anyagokkal, kifinomult, fémes részletekkel gyúrta össze a tehetséges dizájner. Úgy építette fel repertoárját, mintha az minden elemével egy utazási útmutató lenne az általa elképzelt ABODI-bolygóhoz. Egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy olyan külföldi hírességek, mint Taylor Swift, Gwen Stefani, Carrie Underwood, Grimes, Rita Ora és Janelle Monae is odáig vannak a magyar tervezőnő munkáiért.

 

 

 

 

 

 

  • Megosztás:
hirdetés