A bokacsizmáknak új vetélytársa akadt: a bakancs, ami a kilencvenes évek után most ismét virágkorát éli. Nem csak nadrágos típusoknak ajánlott!

A bakancs és a vagány stílus eddig kéz a kézben járt, ám néhány újításnak köszönhetően kezd kilépni a szakadt farmeres, bőrdzsekis, kockás inges variációkból. Bár erre a lábbelire nehezen süthető rá a nőiesség, különösen, ha egy vékony sarkú bokacsizmával kell vetekednie, senki nem is várja el tőlünk, hogy kiskosztümmel viseljük.

A most divatos, bakancsfazonú fűzős csizmák többsége már némi sarokkal is rendelkezik, ez az aprócska stílusváltás pedig még a sportosabb darabok esetében is lehetővé teszi, hogy szoknyával, ruhával viselhessük őket. Persze, nagyon rá kell érezni arra a vékonyka mezsgyére, ami egy keskeny hidat, aprócska átmenetet jelent a nőies és a vagány megjelenés között. A bakancsok jól passzolnak a virágos ruhákhoz, a kötött pulóverekhez, a bőr és velúr szoknyákhoz, illetve a sportosan elegáns blézerekhez. Képeinkből inspirációt meríthetsz!

  • Megosztás:
hirdetés