Tanácstalan napokon, amikor úgy érzed, hogy semmi jót nem tudsz kihalászni a szekrényedből, engedj a fekete garbó csábításának. Igen, sötét, de nem feltétlenül kell komornak lennie.

Idén nagyon divatos a letisztult francia stílus, a francia nők pedig köztudottan szeretik a garbót, illetve jól is bánnak vele, ami a megjelenésüket illeti. Bár a fekete garbó semleges darab, és elsőre talán nem villanyoz fel, amikor előhúzod a szekrény mélyéről, nagy előnye, hogy számtalan variációban viselhető, mert szinte mindenhez passzol.

Mivel a magas nyakmegoldásnak köszönhetően a fekete szín nagyon közel esik az archoz, érdemes üde, vidám tónusokkal sminkelni hozzá. Ha úgy tartja kedved, élénk darabokkal hozhatod össze, de nagyon jól tud mutatni fekete-fehér vagy modern, monokróm összeállításban is. A fekete garbó határozottságot, keménységet sugall, de ugyanakkor roppant nőiessé teszi a megjelenést. A rövid, szűk és oversize fazonok most egyaránt menők, képgalériánkból pedig az is kiderül, hányféleképpen viselheted ezeket a kreációkat.

  • Megosztás:
hirdetés