A nyolcvanas-kilencvenes évek után most a hetvenes évek divatja van terítéken. Ebből a korszakból nemcsak a hippi stílusvonalat érdemes kiragadni, sokkal nőiesebbet mutatunk!

hirdetés

A hetvenes évek a lázadó ifjúság korszaka volt, mely az akkori divatban éppúgy megmutatkozott. Bár a régi fényképeken és magazinfotókon látható öltözékek meglehetősen bazári stílusegyveleget vonultatnak fel, azért ez az időszak sem fukarkodott a nőiességgel, amit a mai trendek igyekeznek újra a köztudatba ültetni.

A diszkóhullám betörésével ugyan rengeteg divatbotlás látott napvilágot a flitteres, fémszálas, csillogó anyagokkal, latex overallokkal és színes műszőrme bundákkal, a mai trendadaptáció feledteti velünk az akkori túlkapásokat.

A színes garbókat, a szivárványcsíkos mintákat, a fényes, mintás blúzokat, valamint a nőies alakot formáló, magas derekú trapéznadrágokat is a hetvenes évek irányzatainak köszönhetjük, éppúgy, mint a dögös, farmerból és hasított bőrből készült miniszoknyákat.

Ha ezt a retró stílust követed, érdemes nagy hangsúlyt fektetned az élénk és természetes színek harmóniájára, és bátrabban játszhatsz a szűk, illetve bő fazonokkal. Viselj kalapot, ültess lenge ruhát a téli öltözékedbe, és variáld kedvedre a farmert, a műbőrt, valamint a kordbársonyt.

Engedj teret a mustáros, barna és narancsos tónusoknak a stílusodban, illetve, az izgalmas mintáktól se idegenkedj. A cikk-cakk, a kockás, az állatmintás, a csíkos és virágos printek elképesztően divatosak ebben a szezonban, melyek nemcsak feltűnővé, hanem nőiessé teszik az öltözéket. Megmutatjuk, hogyan kombináld ízlésesen, bazári összhatás nélkül a fent említett trendjegyeket!

  • Megosztás:
hirdetés