A háromnegyedes nadrág az a viselet, mely a térd alatt, de még a boka felett végződik. Sokan fenntartásokkal kezelik ezt a ruhadarabot, pedig sokféleképpen lehet variálni úgy, hogy stílusos legyen benne az ember, ráadásul kényelmes, és nem utolsósorban jótékonyan hat az alakra is. Nézd meg, hogyan viselheted!

Háromnegyedes nadrágok

A legtöbben sportos stílusban viselik a háromnegyedes nadrágot, és így is jól mutat: akár edzőcipővel vagy papuccsal, sőt, még bokacsizmával is. Felülre jöhet egy sima póló vagy pulcsi, a kézbe pedig egy laza táska, és máris kész a kényelmes nyári szett.

Talán nem gondolnád, de ez a fazon elegáns viseletként is megállja a helyét. Az egyenes szabású, vászonanyagból készült darabok egy csinos blúzzal igazán remekül mutatnak, egyszínű és mintás változatban is. Egy nőies cipő teszi tökéletessé az összeállítást.

Ha nem akarsz sem túl sportosan, sem túl elegánsan öltözni, akkor is lehetsz nőies. Jó alternatíva a színes nadrág egy egyszerű, mintás felsővel és egy kényelmes cipővel, vagy épp a sötét és világos színek kontrasztja.

Csajossá teheted az egyszerű, fekete háromnegyedes nadrágot, ha lenge, virágos felsővel és magassarkúval viseled.

  • Megosztás:
hirdetés