A divat mindig afelé haladt, hogy egyre többet mutasson a testből, ám a crop topok és forrónadrágok korában már nehéz volt elképzelni, hogy még ennél is többet fedjenek fel a ruhák anélkül, hogy az ember meztelen lenne. Az áttetsző ruhák ötletével azonban sikerült újat mutatni, és a Gucci is bevetette a fazont az őszi kollekcióban.

Csinos ruhák rosszul tálalva

A merész és modern nem egyenlő az ízléstelennel, ezt sokan elfelejtik. Talán a Gucci tervezői is, akik az őszi, egyébként jól sikerült kollekciót telepakolták átlátszó ruhadarabokkal, amelyek viselése még a kifutón is határeset, de a hétköznapokban elképzelhetetlen. Kár azért a piros szoknyáért és a lenge, mintás ruháért.

A kollekciót megmentették a nőies egyberuhák és a csinos, midiszoknya-blúz kombinációk, amelyek kifejezetten szépre sikerültek, és anélkül divatosak tetőtől talpig, hogy túlvariálták volna őket.

Persze a hidegebb napokra is gondoltak a tervezők, a kollekcióban a zárt, kosztümszerű zakós összeállítások és a puha, meleg kabátok is megjelentek. A színvilág abszolút őszies, a sötét árnyalatok és a földszínek dominálnak, és két-három tónusnál többet nem igazán kombináltak egymással.

  • Megosztás:
hirdetés