Az előrejelzések szerint az idei tavasz egyik kedvenc kiegészítője egy régi-új trend, a széles öv vagy gladiátoröv lesz. Ez egy igen hasznos darab, mert nemcsak feldobja az egyszerű ruhákat és felsőket, de még az alakodat is tudod vele korrigálni itt-ott. Nézd meg, hogyan viselheted a széles övet!

Előnyös kiegészítő

A kifutókon több divatháznál is feltűntek a gladiátor stílusú övek a 2014-es tavaszi kollekciókban. Ez a nemrégiben is oly divatos széles öv újragondolása, melynek bizonyos változatai a mindennapokban is hordhatók anélkül, hogy túl hivalkodó lenne az öltözéked.

Ha deréktájban van rajtad egy kis felesleg, érdemes beszerezned egy jó széles gladiátorövet, amit, ha a derekad vonalában vagy egy kicsit lejjebb viselsz, jótékonyan eltakarhatod, leszoríthatod a pocit, és még egy kis ívet is ad az alakodnak. Arra azonban vigyázz, hogy ne legyen túl szoros, mert az viszont súlyos baki, ha felül, alul vagy oldalt kibuggyansz belőle.

Ha széles a csípőd, nagy a popsid, és erősebbek a combjaid, a legjobb, ha közvetlenül mell alatt viseled az övet. Ezt a trükköt blúzoknál, magas derekú szoknyák esetében is alkalmazhatod, de neked is ügyelned kell rá, hogy ne feszüljön túlságosan rád az öv, mert az még jobban kiemeli a feneket, és plusz pocakot kölcsönöz.

A gladiátorövet nem érdemes a derék alatt, a csípőn hordani, mert nem túl kényelmes, és nem is mutat túl jól. A befutó a mell alatti és a derék vonalában lévő magasság.

  • Megosztás:
hirdetés