Giambattista Valli tavaszi couture kollekciója nemcsak tervezésében, de szín- és mintavilágában is a nőiességet hangsúlyozza. A tervező miniruhái között akadnak szexibb, illetve visszafogottabb darabok is, ám egy közös mindegyikben akad: az ízléses kivitelezés.

Szexi miniruhák

A kollekció egyik meghatározó irányvonala a fehér alapon kék virágos színvilág, némi zölddel, illetve feketével párosítva. A ruhák letisztult stílusjegyei és szabásvonalai tökéletesen hangsúlyozzák a nőies formákat.

A királykék a szezon egyik kedvenc színe, több tervező is erre épített a tavaszi kollekció megalkotásakor. Ez az árnyalat feketével és fehérrel hangsúlyozva egyszerre mutatja nagyon kifinomultnak és végtelenül szexinek a viselőjét, mintha maga az éj királynője vonulna végig a kifutón.

Giambattista Valli kollekciójában a különleges, masnis szoknyamegoldás is szerepet kapott, mely modellalkaton nagyon szépen mutat, széles csípővel azonban ez az irányzat óriási melléfogás.

A klasszikusabb darabok is helyet kaptak a kollekcióban. A hangsúly az aprólékos kivitelezésen van: amilyen például a nyakszegélyre varrt strasszbetét, a ruhára erősített folyondár virágminta vagy éppen a fordított V-alakú szabásvonal.

  • Megosztás:
hirdetés