A fehér farmernadrág még mindig divatos, de érdemes alaposan átgondolni, hogy mivel veszed fel, mert nem minden formában előnyös az összes alkaton. Mivel feltűnő ruhadarab, akkor ideális viselet, ha a lábaidat szeretnéd hangsúlyozni, ellenkező esetben viszont érdemes ügyeskedned a többi ruhadarabbal, mert a fehér farmer kiemeli a hibákat, és optikailag nagyít.

Így viseld a fehér farmert!

Ha vastag a combod, széles a csípőd, és nagy, kerek popsid van, a felsőt mindenképp a nadrágon kívül hordd, és az sem baj, ha takarja a csípődet. Egy csinos, kötött pulcsi ideális választás lehet, még jobb, ha aszimmetrikus, elöl rövid, hátul hosszú fazont választasz.

Ha formásak a lábaid, de van egy kis pocakod, egy lezser, betűrt blúzzal vagy farmeringgel elrejtheted a domborodó idomokat. Ha viszont betűröd a felsőt, ne válassz túl magas derekú nadrágot, mert ez kiemeli az alhasat. Egy szép övvel még csinosabb leszel.

A fehér farmer nagyon csinos farmerkabáttal, bőrdzsekivel és blézerrel is, ezeket pedig egy hosszabb és egy betűrt felsőre is ráveheted, tehát ideális összeállítás lehet a legtöbb alkatra. Érdemes magassarkúval viselned, mert ez optikailag nyújtja a lábat.

  • Megosztás:
hirdetés