A farmer olyan ruhadarab, melyből mindenkinek van legalább fél tucat, de ezek között nem biztos, hogy ott van az igazi, ugyanis azt megtalálni nem egyszerű. Ha jó derékban, akkor nem jó a fenekedre, túl hosszú, túl bő vagy épp szűk, esetleg megvan a tökéletes szabás kőmosott változatban.

Farmer, csak neked

Ezt a problémakört oldja meg szinte egy mozdulattal egy magyar cég, a Guild Handmade Jeanswear magyar farmermanufaktúra, ahol te tervezheted meg a tökéletes nadrágot.

A Guild farmermanufaktúra szolgáltatását kizárólag az interneten veheted igénybe, a www.guildjeans.com oldalon. Az oldalon könnyen el lehet igazodni, a farmernadrágnál pedig tényleg mindent ki lehet választani, a színen és anyagon át a díszítésig, de még monogramot is kérhet rá, aki személyre szóló nadrágot szeretne. A méretek megadásával végződik a megrendelés, csípő, derék, külső és belső lábhossz megadása: biztos lehetsz benne, hogy a farmer olyan lesz, mintha rád öntötték volna.

Tényleg egyedi!

A magyar cég nem tömegtermelésre készíti nadrágjait és egyéb kiegészítőit. Az általuk készített farmerruházat gyártása kizárólag a megrendelés leadása után indul el, fizethetsz bankkártyával, utalással, PayPallal és utánvéttel is, és minden egyes darab kézzel és a megrendelő méretére készül. A Guildnél minden készterméket egyedileg sorszámoznak, és kérésre monogrammal látnak el.

– Farmerrel kapcsolatban nálunk nincs lehetetlen, mindent megteszünk, hogy kielégítsük a hozzánk látogatók igényeit. Félúton vagyunk egy régimódi szabóműhely és a legújabb kor diktálta, online elérhető divatmárka között. Számunkra fontos, hogy, aki nálunk készítteti el farmernadrágját, érezze a törődést és az odafigyelést – mondják a cégről.

Egy semmi extrát nem tartalmazó farmernadrág 29 900 forintba kerül, ami nem éppen olcsó, de, ha azt vesszük, hogy tényleg saját méretre készül, akkor valószínűleg megéri, arról nem is szólva, hogy féléves garancia van a termékekre. Kicsit bosszantó a szállítási, illetve postaköltség, de lehet, hogy csak engem zavarnak a külön megjelölt járulékos díjak.

  • Megosztás:
hirdetés