A téli szezon egyik legsűrűbben viselt párosa a farmernadrág és a csizma. Bár nem nehéz összeboronálni őket, azért akad néhány buktató, mely szétzúzhatja az összhangjukat.

hirdetés

Elképesztően sok farmer- és csizmafazont vonultat fel a kínálat, az óriási választéknak pedig az a hátránya, hogy nem mindegyik megoldás képes közös nevezőre jutni egymással. Amilyen kézenfekvő ez a párosítás, olyan könnyű hibázni vele, hiszen a legdögösebb nadrág szabását is eltolhatja egy hozzá nem illő lábbeli.

Nem feltétlenül az a lényeg, hogy magas sarka van-e a csizmának, vagy sem, sokkal inkább a szárhossz dominál a döntésnél, és az, hogy a farmer szűk vagy bővülő fazonú. Az alábbi videóból megtudhatod, hogy melyik farmertípushoz milyen csizma passzol, és a felhajtott nadrágszár helyettesítésére is több alternatívát láthatsz.

Alacsony termetűeknek praktikus megoldás lehet az elöl vagy oldalt felhasított, esetleg cipzárral alakítható nadrágszár, mely akkor sem takarja ki a bokacsizma dizájnos formáját, ha hosszabb a kelleténél.

  • Megosztás:
hirdetés