A kockás blézer jól kombinálható darab, amit nehezen lehet megunni, mert mindennap más stílust lehet kialakítani vele. Ez a szezon kedvence, megmutatjuk, miért ne hagyd ki!

A kockás blézer nem holmi kósza trendhullámmal érkezett, ami rövid fellángolás után máris elhamvad, és nyomtalanul elszáll a következő divatszéllel. Ez a megunhatatlan kreáció újra és újra előkerül a körforgásban, így érdemes hosszútávon megtartani a már beszerzett darabot. Idén megint reflektorfénybe került a klasszikus kedvenc, és ez azért jó, mert őrült jó kis szetteket lehet megálmodni vele.

Még a tavalyi pulóvert is feldobja, amit újra megkedvelsz, ha kockás blézerrel kombinálod. Farmer, szoknya, chino nadrág, ing, blúz, póló, kötött felső is szóba jöhet, ha ki akarod aknázni a kockás blézerben rejlő stíluslehetőségeket. Viselheted vagány és nőies verzióban, felpezsdítheted színekkel, vagy megmaradhatsz a modern, fekete-fehér és szürke színblokkoknál. Hidegebb napokon dzseki és kabát alá is felkaphatod az aduász zakódat.

  • Megosztás:
hirdetés