A sötét farmerkék és a fekete színkombinációja a klasszikus nőies stílus egyik alapja, de nemcsak elegáns elképzelésben viselheted. Mutatunk pár jó tippet!

Az úgynevezett „navy blue” árnyalat egy sötét farmertónus, mely örökre bebetonozta magát a divatszínek közé. Azokon a napokon, amikor sietős a dolgod, és nincs időd jól átgondolt színkombinációt kitalálni az öltözékedhez, de szeretnél stílusosnak és magabiztosnak tűnni, zárd ki a hibázás lehetőségét ezzel a két színnel: a feketével és a sötét farmerkékkel. Ez egy klasszikus színpárosítás, mely mindig sikkes, viselőjét pedig abszolút nőiesnek, határozottnak és kifinomult stílusérzékkel megáldott személynek mutatja.

Nem mellesleg mindkét tónus karcsúsító hatással bír, ezért kombinációjuk biztonságot jelenthet számodra, ha több őszi-téli réteget kell összeboronálnod. A sötétkék és a fekete találkozása nem húzza szét az alakot, hiszen majdnem egymásba olvadó színárnyalatokról van szó. A világos és sötét tónusok éles határa mindig dilemmát okoz a réteges öltözködés során, hiszen szélesíthetik a sziluettet, ha nem a megfelelő területre kerülnek. A sötétkék és a fekete násza mondhatni, problémamentes, így a vastagabb anyagoktól sem kell ódzkodnod.

  • Megosztás:
hirdetés