Az olasz divatház egyedülálló fazonokkal rukkolt elő, melyek optikailag keskenyítik a derékvonalat. Érdemes ellesni a csalafinta trükköket!

A Fendi idén a különleges anyagok mellett a sziluettekre is nagy hangsúlyt helyezett. Silvia Venturini Fendi és csapata átértelmezték az ötvenes évekre jellemző, derékkarcsúsító szabásokat, és picit összegyúrták a nyolcvanas évek divatjegyeivel: a háromszög fazonú, széles vállszabások, a lefelé bővülő szoknyák vagy a ruhák átlós, ellentétes irányú, illetve nyíl alakú csíkozásai mind ahhoz járulnak hozzá, hogy a derékvonal még keskenyebbnek tűnjön.

A Fendi tavaszi-nyári szabásmintái örök érvényű optikai csalásokhoz folyamodnak, melyeket érdemes ellesni a divatháztól. Az olasz márkára jellemző különleges bőr anyagok most csak elvétve kerültek elő, ám a jóslatok szerint a Fendi is beáll a logómániások sorába, és nem fog fukarkodni a nyomott mintákkal, vagyis egyre több darabjukra kerül majd rá az F betű. Ennek előszele már a tavaszi-nyári kollekciójukban is érezhető.

  • Megosztás:
hirdetés