Évről évre bármennyire megdőlni látszik ez a tendencia, azért még mindig hajlamosak vagyunk sötét, morózus színekbe burkolózni ősszel. Pedig nem feltétlenül kell, hogy így legyen!

Ősszel a természetben tobzódnak az élénk színek, melyek inspiráló hatással lehetnek az öltözködésünkre. Bár a szezonális kínálatban ilyenkor rendre előkerülnek a fekete, szürke, barna és sötétkék árnyalatok, az örök klasszikusok mellett azért vibrálóan élénk, energikus koloritokkal is találkozhatsz.

Tapasztalatból tudjuk, hogy ilyenkor mégis könnyebben hajlik a kéz a jól bevált, semleges tónusú ruhadarabok felé, melyek modern hatást keltenek együtt, és kombinálni is egyszerűbb őket. Ennek ellenére nem muszáj teljesen belepistulnunk a szürkeségbe, hogy mennyire nem, rávilágítanak az alábbi divatbloggerek!

A feketét meg lehet bolondítani egy csipetnyi sárgával: lehet mustáros, narancsos vagy lágy, vaníliás tónus.

A rózsaszín már nemcsak tavasszal, ősszel is divatos. Nagyon modern, letisztult, puha öltözékeket lehet összehozni vele.

Használd ki az ősz ihletadó erejét: a sütőtökszín, a levelek rozsdás, narancsos árnyalata és a rusztikus kémények téglavöröse átmelegíti a lelked, és feldobja a megjelenésedet.

Hűvös pasztellszínekben is gondolkodhatsz, melyek jól passzolnak a világosabb szürke, homokszürke és bézs árnyalatokhoz.

Egy vörös nadrág csodákra képes!

A fuksziától se idegenkedj!

A fehér derűsebbé teszi a barnás tónusokat.

  • Megosztás:
hirdetés